Zakelijke diensten

Tolkdiensten

Succesvol zaken doen met de Italianen is voor een groot deel afhankelijk van een goede kennis van de taal, het land en de cultuur. In Italië wordt grote waarde gehecht aan een goede presentatie en aan een goed persoonlijk contact tijdens zakelijke ontmoetingen. Daar komt nog bij dat veel Italianen hun vreemde talen niet goed beheersen. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op een deskundige tolk die volledig op de hoogte is van de Italiaanse taal maar ook van de Italiaanse manier van zaken doen.

Ik kan u als tolk ondersteunen bij zakelijke ontmoetingen en advies geven over hoe u bijvoorbeeld het beste uw Italiaanse gasten kunt ontvangen. Ik heb bijna 20 jaar ervaring als tolk en heb al vele bedrijven ondersteund bij het zaken doen met Italië.

Vertaaldiensten

Ook voor uw vertalingen bent u verzekerd van deskundigheid en precisie. U kunt tevens bij mij terecht voor Revisie van reeds vertaalde documenten.

Zakelijke trainingen

Het kan voorkomen dat u Italiaans moet leren omdat u bijvoorbeeld wordt uitgezonden naar Italië. Of misschien heeft u besloten zaken te gaan doen op de Italiaanse markt.

Ik kan dan voor u een zakelijke training verzorgen, geheel afgestemd op uw wensen en verlangens. Dit kan in een groep zijn of individueel. Door middel van een intakegesprek breng ik uw behoeftes in kaart en stem vervolgens daar de training op af. Deze training kan in- company plaatsvinden of op een nader af te spreken locatie.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie.