Cursusaanbod 2020-2021

" DE TAAL WEERSPIEGELT DE ZIEL " ( SENECA, ROMEINS FILOSOOF EN STAATSMAN)

Het Italiaans is een prachtige taal waarin de ziel van het Italiaanse volk besloten ligt. Misschien bent u beginner en wilt u graag communiceren met de Italianen als u op vakantie bent. Of misschien bent u al wat gevorderd en wilt u de taal verder perfectioneren. In onze taalcursussen wordt er naast de taal veel aandacht besteed aan de cultuur en de gewoontes van de Italianen. Het levert tijdens de lessen altijd interessant lesmateriaal op en met behulp van het digibord laten we ook het een en ander zien tijdens de les!


U kunt zich opgeven door middel van het inschrijfformulier op de site. Heeft u elders een cursus Italiaans gevolgd? U bent van harte welkom. Voor meer info kunt u mailen naar info@leeritaliaans.nl of bellen met 06- 36264015.
 Samen kunnen we dan uw niveau vaststellen en een advies uitbrengen over de te volgen cursus.

Uiterlijk inschrijven voor alle 
taalcursussen 26 september 2020.

Alle cursusprijzen zijn exclusief de boeken!

 

 

ITALIAANS VOOR BEGINNERS

Op een speelse manier maakt u kennis met de grondbeginselen van de Italiaanse taal. U leert zich al snel verstaanbaar maken in situaties die dagelijks voorkomen. Dit wordt bereikt dmv. interactieve oefeningen en spelletjes. Er is veel aandacht voor de cultuur en gewoontes van de Italianen. Huiswerk maken uit de frisse methode “ Con Piacere” is zeker geen straf!

Europees Referentiekader A1.

START
AANTAL LESSEN 

TIJDSTIP

KOSTEN 

LOCATIE

LESMATERIAAL

 

 

:Maandagavond 28 september 2020
:23 lessen van 90 minuten

:19.45 - 21.15 uur

:€ 495,-

:Basisschool Wereldwijs te Houten
.
:Con Piacere tekst en werkboek.

  Bestellen kan via www.intertaal.nl

 

 

ITALIAANS VOOR LICHT-GEVORDERDEN, LEZEN EN SPREKEN

Deze cursus is een vervolg op de cursus voor licht-gevorderden van vorig jaar. We hebben afgelopen seizoen Con Piacere 1 uitgemaakt. Dit jaar gaan we samen een spannend boek lezen en er zal heel veel aandacht zijn voor conversatie. Boek wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Graag instromen na overleg met de docente. Europees Referentiekader A2.

 

START
AANTAL LESSEN 

TIJDSTIP

KOSTEN 

LOCATIE

LESMATERIAAL
  

 

Dinsdagavond 29 september 2020
:23 lessen van 90 minuten

:20.00 - 21.30 uur

:€ 495,-

:Basisschool Wereldwijs te Houten
.
:lesmateriaal volgt nog

 

 

 

 

 

 

 


 

 ITALIAANS VOOR LICHT-GEVORDERDEN

Deze cursus is het vervolg op de beginnerscursus van  vorig jaar. We pakken de draad weer op bij hoofdstuk 6 van Con Piacere deel 1. We starten met het verstevigen van de Passato Prossimo. Graag instromen na overleg met de docente. Europees Referentiekader A1. 

START
AANTAL LESSEN 

TIJDSTIP

KOSTEN 

LOCATIE

LESMATERIAAL
 
 

 

:Woensdagavond 30 september 2020

:23 lessen van 90 minuten. 
:19.45 - 21.15 uur

:€ 495,- 

Basisschool Wereldwijs te Houten.

Lesmateriaal zie bij beginnerscursus.

ITALIAANS VOOR GEVORDERDEN A2/B1

Deze cursus is een vervolg op de cursus voor gevorderden van vorig jaar. We gaan van start met hoofdstuk 6 uit Con Piacere deel 2.

Graag instromen na overleg met de docente!

START: WOENSDAGAVOND 30 september

Kosten: 495 euro, 23 lessen van 90 minuten. 19.45-21.15 uur

Locatie: Basisschool Wereldwijs.

Lesmateriaal: Con Piacere deel 2 tekstboek en werkboek. Te bestellen via www.intertaal.nl

 

 

LITERATUURCURSUS DONDERDAGAVOND.

 Afgelopen seizoen hebben we kunnen genieten van het prachtige boek Resto qui van Marco Balzano.

We dragen de hoofdpersonen Trina en Erich nog altijd in ons hart. De komende maanden zal ik op zoek gaan naar een ander boek dat we gezamenlijk gaan lezen. De cursus zal in januari van start gaan en bestaat meestal uit tien lessen.

Nadere informatie over deze cursus volgt nog. De cursus is geschikt voor vergevorderde cursisten die graag Italiaanse literatuur willen lezen.

 

 

 

 

 


 

 

  

 

   

LET OP!
1.  Voor alle cursisten geldt dat u de boeken zelf dient aan te schaffen!
2..  Op vertoon van inschrijfbewijs aan Universiteit of Hogeschool 10% studentenkorting. Voor bezitters van U-Pas 15% korting.
3.  Het cursusgeld graag overmaken op NL14INGB0005088194 t.n.v. Gentili, School voor Italiaanse Taal en Cultuur te Houten, onder duidelijke vermelding van het type cursus dat u gaat volgen.

4.
  U bent pas ingeschreven nadat het cursusgeld ontvangen is. Mochten er zich meer cursisten aanmelden dan er plaatsen zijn, dan wordt de volgorde van inschrijving bepaald door de datum waarop het cursusgeld ontvangen is.
5. Voor alle cursussen geldt een maximum aantal deelnemers van ca. 15 personen en een minimum aantal van 6 cursisten.

6. Bij verhindering of ziekte van de docent behoudt de taalschool zich het recht voor de les op een nader te bepalen tijdstip in te halen dan wel in een vervanger te voorzien.