Nieuws

 

 

De taalschool neemt een sabbatical dus komend seizoen zijn er geen lessen. Vanaf oktober 2022 bent u weer van harte welkom!

 

 NIEUW: VOLG ONS OP FACEBOOK! ( KLIK HIER)

 

 

 

ITALIAANS VOOR HOOGBEGAAFDE KINDEREN 

Op steeds meer basisscholen zijn speciale klassen voor hoogbegaafde kinderen. Vaak wordt er dan aan het aanbieden van een extra taal gedacht. Ook Italiaans kan in het lesprogramma worden opgenomen. 

Afgelopen seizoen heb ik met veel plezier een serie lessen gegeven aan kinderen van het Piramide Onderwijs te Houten.

Italië is een land dat veel kinderen goed kennen. Ze gaan er naar toe op vakantie en natuurlijk kent iedereen de pizza, spaghetti of het Italiaanse ijs. Maar hoe leven de Italianen eigenlijk? Hoe schrijf je correct een Italiaans woord? Welke begroeting gebruik je als je iemand voor het eerst ontmoet? Dat bleek nog niet mee te vallen. Toch waren de kinderen enthousiast maar het leukste vonden ze de Italiaanse gebaren !

Bent u als basisschool geïnteresseerd in het aanbieden van een cursus Italiaans aan uw plusklas? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

I colleghi

 

Drs. Henrieke Herber

Ik werk graag samen met getalenteerde mensen en daar is Henrieke er zeker een van! Zij studeerde Cum Laude af in Italiaanse Taal en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Naast het lesgeven is zij aktief als literair vertaalster en heeft zij romans vertaald van o.a. Susanna Tamaro, Margaret Mazzantini en Simonetta Agnello- Hornby. 

 


U PAS KORTING

De taalschool geeft 15% korting op het cursusgeld aan diegenen die in het bezit zijn van een U- Pas. Dit goede initiatief biedt ook aan mensen met een laag inkomen de kans een cursus te volgen. Alleen op vertoon van de U- Pas! Verder geldt dit seizoen nog steeds de studentenkorting van 10%.
Op vertoon van inschrijfbewijs aan Universiteit of Hogeschool.

 

 

OP VAKANTIE NAAR CASA GENTILI

We nodigen u van harte uit een keer een bezoek te brengen aan dit bijzondere huis. Op de begane grond zijn twee prachtige appartementen gerealiseerd. Het huis ligt vlakbij de steden Pisa, Lucca en Florence dus volop cultuur,  maar ook vlakbij de zee en bergen. U kunt heerlijk naar het strand in Marina di Vecchiano op 25 minuten rijden van het huis.


Kijkt u eens op www.casagentili.com